Poslovna telefonija v okolju MS Teams

WEBINAR

Poslovna telefonija v okolju MS Teams

Image

Spletna učilnica
Povezavo do učilnice dobite prek e-pošte.

Image

Četrtek, 10. junij 2021,
ob 11. uri
▶ Dolžina predavanja: 30 minut
▶ Vprašanja udeležencev: 15 minut

Image

Kotizacija
Webinar je brezplačen, vendar je število mest omejeno.

Porast dela od doma je povzročil pomemben premik v načinu poslovnega komuniciranja. Pred epidemijo je bil poslovni svet navajen dela iz pisarn, sestankov v živo, uporabe telefonije. A danes, s porastom dela na daljavo, je potreba po virtualnem sodelovanju in komuniciranju zelo velika. Veliko podjetij je skoraj čez noč vso svojo komunikacijo preneslo v oblačne platforme. Pisarne so ostale prazne, v prazno so zvonili tudi telefoni. Tako vodstvo kot zaposleni so se morali v kratkem času navaditi na nova orodja, čeprav so še včeraj večino komunikacije opravili prek fiksnih in mobilnih telefonskih storitev in spletne pošte. Novi načini komunikacije, kot je okolje MS Teams, so seveda spremenili način poslovne interakcije, a telefonski klic je ostal prva izbira mnogih.

O okolju MS Teams velikokrat govorimo le kot o orodju za interno komunikacijo. Kako pa lahko z njim komuniciramo s strankami, partnerji in drugimi zunanjimi deležniki? Ali lahko v okolje MS Teams postavimo in prestavimo tudi fiksno poslovno telefonijo in vso njeno funkcionalnost? Zakaj ne bi poenotili svojih komunikacijskih orodij in klicev opravljali z enega mesta in z različnih naprav?

Na brezplačnem webinarju, ki bo v četrtek, 10. junija 2021, ob 11. uri, vam bomo predstavili:

  • kako poenotiti poslovno komunikacijo,
  • kako združiti fiksno telefonijo z okoljem MS Teams,
  • kakšne so prednosti tovrstne združitve,
  • kako izvesti prehod na poenoteno komunikacijo s svetom v oblačnih storitvah.

Če se webinarja ne boste mogli udeležiti, bomo na vaš e-naslov poslali povezavo do posnetka webinarja.

Prijava

Enotno komunikacijsko okolje

Vsa obstoječa komunikacijska orodja prenesite v okolje Microsoft Teams. Omogočite klicanje med zaposlenimi, partnerji in strankami z enega mesta. Pokličite kogarkoli, kadarkoli, kjerkoli in bodite dosegljivi na fiksni telefonski številki tudi v okolju Microsoft Teams.

Uporaba na različnih napravah

Komunikacija med zaposlenimi, poslovnimi partnerji in strankami je z uporabo in integracijo poslovne telefonije z okoljem MS Teams mogoča tako prek telefonov, mobilnih telefonov kot tudi prek računalnikov. Pokličite osebo, ne naprave.

Enoten imeniški sistem

Razdrobljene aplikacije in nepregledna množica uporabniških imenikov na različnih napravah in za različne namene uporabe so lahko stvar preteklosti, komunikacija pa poenotena, poenostavljena, nadgrajena in predvsem varna.

Predavatelj

Image

Andrej Kristan, Razvoj poslovanja, Telekom Slovenije

Andrej Kristan iz Razvoja poslovanja vodi ekipo, ki pokriva področja govornih storitev in podatkovnih povezav, kontaktnih centrov, videokomunikacij in orodij za skupinsko sodelovanje. Je specialist za razvoj upravljanih storitev in poslovnih modelov. S 15-letnimi izkušnjami v telekomunikacijah in s poznavanjem različnih platform ter pričakovanj in navad uporabnikov je pravi sogovornik za svetovanje pri implementaciji storitev Unified Communication.

Komu je webinar namenjen?

Webinar o poslovni telefoniji v okolju MS Teams je namenjen direktorjem in zaposlenim v podjetjih, ki veliko poslujejo s strankami prek telefona (zavarovalnice, klicni centri, nekatere storitvene dejavnosti, občinske in javne uprave …), dnevna komunikacija z različnih naprav in okolij pa jim predstavlja vse večjo oviro. Webinar priporočamo vsem, ki se zavedajo, da mora biti komunikacija danes hipna, dostopna in da ne sme ovirati poslovnih procesov.

Še posebej je priporočljiv za:

Prijava na webinar:

Poslovna telefonija v okolju MS Teams

Webinar bo potekal prek spletne učilnice. Povezavo do spletne učilnice dobite po e-pošti.

Termin: četrtek, 10. junij 2021, ob 11. uri

Prosimo pravilno izpolnite vsa obvezna polja.Prišlo je do tehnične napake. Prosimo, poskusite ponovno.Thank you for your submission.
Prosimo pravilno izpolnite vsa obvezna polja.Prišlo je do tehnične napake. Prosimo, poskusite ponovno.