Kibernetska varnost za mala in srednja podjetja

WEBINAR

 Kibernetska varnost za mala in srednja podjetja

Image

Spletna učilnica
Povezavo do učilnice dobite prek e-pošte.

Image

Sreda, 14. april 2021,
ob 11. uri
▶ Dolžina predavanja: 30 minut
▶ Vprašanja udeležencev: 15 minut

Image

Kotizacija
Webinar je brezplačen, vendar je število mest omejeno.

Že danes živimo v digitalni dobi. Vse prednosti naše digitalne sedanjosti pa lahko hitro izginejo, če lahkomiselno pozabimo na njene slabosti in pasti. Tudi v digitalnem svetu na nas prežijo nevarnosti.

Zaradi odvisnosti delovanja podjetij od informacijske tehnologije so podjetja vedno bolj občutljiva na varnostne grožnje. Z digitalno preobrazbo je za poslovanje postala ključna varnost informacijskih sistemov in informacij, ki jih je treba zaščititi in z njimi varno in pravilno upravljati. Kibernetski napad se morda dogaja prav vam, prav zdaj. In obramba pred njim mora biti vaša prioriteta še danes.

Na brezplačnem webinarju, ki bo v sredo, 14. aprila 2021, ob 11. uri, vam bomo predstavili:

  • kako se lahko zaščitite pred kibernetskimi nevarnostmi, ki pri digitalnem poslovanju prežijo na vas,
  • kako preprečiti napade na informacijske sisteme,
  • kakšne so prednosti celovite zaščite digitalnega delovnega okolja,
  • komu zaupati varovanje vašega digitalnega sveta.

Če se webinarja ne boste mogli udeležiti, bomo na vaš e-naslov poslali povezavo do posnetka webinarja.

Prijava

Celovita in napredna zaščita

Operativni center kibernetske varnosti Telekoma Slovenije (OCKV) nudi celovito in napredno rešitev, ki zagotavlja proaktivno spremljanje, nadzor, preprečevanje napadov ter odkrivanje in usklajevanje odzivov v celotnem IKT-okolju podjetja.

Upravljan nadzor in odzivanje 24/7

OCKV nikoli ne počiva, ampak proaktivno spremlja, nadzoruje, preprečuje napade ter odkriva in usklajuje odzive. Aktiven je 24 ur na dan, vse dni v letu.

Zaščita za vsakogar

Vpeljava lastnega centra je kompleksen in dolgotrajen proces, ki vam lahko brez ustrezne kadrovske in finančne podpore predstavlja nepremostljiv izziv. Pri Telekomu Slovenije za vsako podjetje, ne glede na njegovo velikost, poiščemo ustrezne rešitve kibernetske varnosti, k uvedbi pa pristopimo projektno.

Predavatelj

Image

Dalibor Vukovič

Dalibor Vukovič – Produktni vodja pri Telekomu Slovenije je specialist za kibernetsko varnost z več mednarodno priznanimi certifikati. Ima več kot 20 let delovnih izkušenj v IKT sektorju. Ukvarja se z razvojem in implementacijo novih varnostnih produktov tako v zasebnem kot javnem sektorju vključujoč največje delovne organizacije, kritično infrastrukturo in državne institucije. Je avtor več člankov in prispevkov na strokovnih konferencah in predavatelj s področja kibernetske varnosti. Raziskovalno se ukvarja z OSINT metodologijo in predikcijo kibernetskih napadov.

Komu je webinar namenjen?

Webinar o kibernetski varnosti je namenjen direktorjem in zaposlenim v podjetjih, ki se zavedajo, da mora biti zaščita posla in poslovanja med njihovimi ključnimi prioritetami.

Prijava na webinar:

Kibernetska varnost za mala in srednja podjetja

Webinar bo potekal prek spletne učilnice. Povezavo do spletne učilnice dobite po e-pošti.

Termin: sreda, 14. april 2021, ob 11. uri

Prosimo pravilno izpolnite vsa obvezna polja.Prišlo je do tehnične napake. Prosimo, poskusite ponovno.Thank you for your submission.
Prosimo pravilno izpolnite vsa obvezna polja.Prišlo je do tehnične napake. Prosimo, poskusite ponovno.