Kako učinkovito in varno voditi pravno pisarno

WEBINAR

Kako učinkovito in varno voditi pravno pisarno

Image

Spletna učilnica
Povezavo do učilnice dobite prek e-pošte.

Image

Torek, 30. november 2021,
ob 11. uri
▶ Dolžina predavanja: 30 minut
▶ Vprašanja udeležencev: 15 minut

Image

Kotizacija
Webinar je brezplačen, vendar je število mest omejeno.

Ali veste, da se vsakih 39 sekund zgodi kibernetski napad? Temni splet, globoki splet, zaprte hekerske skupine – vse to so lokacije, na katerih potekajo dogovori o kibernetskih napadih. Morda ste naslednji cilj kibernetskega napada prav vi. Z dostopom do vaših sistemov vam lahko potencialno ukradejo zaupne informacije – vključno s poslovnimi podatki vašega podjetja in informacijami o vaših strankah.

Vas je zaskrbelo? Pridružite se nam na brezplačnem webinarju Kako učinkovito in varno voditi pravno pisarno, namenjenem odvetniškim pisarnam in notarskim družbam.

Na brezplačnem webinarju vam bomo predstavili:

  • Kako se lahko pravočasno zaščitite pred kibernetskimi napadi;
  • Kako delujejo rešitve za preprečevanje kibernetskih napadov;
  • Kaj pomeni pravilo 3-2-1 za varno shranjevanje podatkov;
  • Kako učinkovito in varno organizirate pravno pisarno z vso tehnologijo, ki je danes na voljo.

 

Če se webinarja ne boste mogli udeležiti, bomo na vaš e-naslov poslali povezavo do posnetka webinarja.

Prijava

Preprečite krajo in odtekanje pomembnih informacij

Če želimo popolno varnost, bi morali imeti rešitve, ki bi za hitro in natančno odkrivanje kibernetskih napadov obvladovale vse ravni informacijske varnosti. To običajno predstavlja velik izziv. V Telekomu Slovenije nudimo pristop reaktivne in proaktivne kibernetske varnosti, ki zelo uspešno preprečuje krajo in odtekanje pomembnih informacij.

Pravočasno zaznavanje kibernetskih napadov smo že pomagali vzpostaviti v pravni družbi in jo opolnomočiti za uporabno naprednih orodij

Za nemoteno delo je nujna vzpostavitev zanesljivih povezav in pa nenazadnje dosegljivost IT-strokovnjakov, ki lahko kadarkoli rešijo nastale težave.

Naj nepredvidljivi dogodki ne ogrozijo varnosti vaših podatkov

V vse bolj digitaliziranem svetu smo ljudje in še posebej gospodarske družbe vedno bolj odvisni od podatkov in zanesljivosti delovanja informacijskih sistemov. Izguba, kraja, uničenje podatkov ali odpoved strežnikov imajo lahko katastrofalne posledice za varnost, delovanje in uspešnost vašega poslovanja.

Predavatelj

Image

Dalibor Vukovič, Telekom Slovenije

Dalibor Vukovič je pri Telekomu Slovenije specialist za kibernetsko varnost z več mednarodno priznanimi certifikati. Ima več kot 20 let delovnih izkušenj v IKT-sektorju. Ukvarja se z razvojem in implementacijo novih varnostnih produktov tako v zasebnem kot javnem sektorju, vključujoč največje delovne organizacije, kritično infrastrukturo in državne institucije. Je avtor več člankov in prispevkov na strokovnih konferencah ter predavatelj s področja kibernetske varnosti. Raziskovalno se ukvarja z OSINT-metodologijo in napovedjo kibernetskih napadov.

 

Image

Matej Šiško, Telekom Slovenije

Matej Šiško je pri Telekomu specialist za napredna IKT okolja in ima dolgoletne delovne izkušnje z upravljanjem najrazličnejših tehnologij tako v zasebnem kot javnem sektorju. Razume izzive in delovno okolje odvetniških družb, kar potrjuje s strokovnimi razlagami, ki jih nadgradi s primeri iz praks.

 

Komu je webinar namenjen?

Webinar o vlogi zaščite pred kibernetskimi napadi in odtekanjem pomembnih informacij ter o varni hrambi podatkov je namenjen vsem odločevalcem v odvetniških družbah in notarskih pisarnah, ki želijo poskrbeti za nemoteno delovanje poslovanja.

Prijava na webinar:

Kako učinkovito in varno voditi pravno pisarno

Webinar bo potekal v spletni učilnici. Povezavo do spletne učilnice dobite po e-pošti.

Termin: torek, 30. november 2021, ob 11. uri

Prosimo pravilno izpolnite vsa obvezna polja.Prišlo je do tehnične napake. Prosimo, poskusite ponovno.Thank you for your submission.
Prosimo pravilno izpolnite vsa obvezna polja.Prišlo je do tehnične napake. Prosimo, poskusite ponovno.